21/04/2010

Αχλάδια με σοκολάτα

Υλικά για 4 μερίδες

4 αχλάδια

1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού

3 ασπράδια αυγών

2 κουταλιές ασπαρτάμη

1 κομμάτι λιωμένη κουβερτούρα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Ξεφλουδίστε τα αχλάδια, κόψτε τα και βάλτε τα στο μπλέντερ Χτυπήστε μέχρι να πολτοποιηθούν. Αναμείξτε τον πολτό τους με το χυμό λεμονιού Χτυπήστε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Προσθέστε λίγο, λίγο και τον πολτό αχλαδιών στα ασπράδια Αναμίξτε με τη λιωμένη σοκολάτα, για να στερεοποιηθεί λίγο η κρέμα

120 θερμίδες ανά μερίδα.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Google PlusVisit Us On Youtube