21/04/2010

Γιαούρτι με γεύση ανανά

ΥΛΙΚΑ:

  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι αγελάδος χαμηλό σε λιπαρά.
  • 720 γρ. φρέσκο ανανά
  • 1 κ. γλ. κοφτό άρωμα βανίλια
  • 1 κ/ γλ. τριμμένο μοσχοκάρυδο

Χτυπάμε καλά στο μπλέντερ το γιαούρτι με το φρέσκο ανανά ψιλοκομμένο και τη βανίλια. Όταν το μείγμα γίνει λείο το βάζουμε σε 4 ατομικά μπολ και πασπαλίζουμε από πάνω με το τριμμένο μοσχοκάρυδο.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Google PlusVisit Us On Youtube