08/12/2015

Τεστ δυσανεξίας υπερευαισθησίας τροφών

τεστ δυσανεξιαςΤεστ υπερευαισθησίας – δυσανεξίας τροφών.

Μέθοδος. Πως γίνεται.

Ο έλεγχος γίνεται αναίμακτα. Με τη βοήθεια μηχανήματος, μετράται η αντίδραση του οργανισμού σε περίπου 400 τροφές και ουσίες. Μετράμε διάφορα τρόφιμα, ομάδες τροφίμων αλλά και πρόσθετα των τροφών όπως είναι τα συντηρητικά, οι χρωστικές και τα αρώματα, τα γνωστά μας Ε.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου

  • Γίνεται αναίμακτα,
  • Χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία,
  • Τα αποτελέσματα είναι άμεσα,
  • Μεγάλη αξιοπιστία, αφού η μέτρηση γίνεται σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας το ερέθισμα στον οργανισμό και μετρώντας την αντίδρασή του απευθείας
  • Δυνατότητα μέτρησης πολλών ουσιών (400) σε προσιτή τιμή

 

Ποιοί πρέπει να το κάνουν

Είναι καλό να το κάνουμε όλοι για να γνωρίζουμε ποιες τροφές δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας για την ιδανική λειτουργία του. Όπως γνωρίζουμε δεν ανεχόμαστε όλοι οι άνθρωποι όλες τις τροφές, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Όπως έλεγε ο Ιπποκράτης, αυτό που για κάποιον είναι φάρμακο, για κάποιον άλλον μπορεί να είναι φαρμάκι. Έτσι με το τεστ δυσανεξίας – υπερευαισθησίας τροφών, μπορούμε να δούμε ποιές τροφές δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας ώστε να βρίσκεται στο ιδανικό επίπεδο λειτουργίας και να τις απομακρύνουμε από τη διατροφή μας. Η δυσανεξία-υπερευαισθησία σε κάποιες τροφές μπορεί να οφείλεται σε διαπερατό έντερο, σε κληρονομικότητα, ή ακόμη και στην υπερκατανάλωση κάποιων τροφών που ο οργανισμός μας δεν μπορεί να διαχειριστεί.