21/04/2010

Αχλάδια με σοκολάτα

Υλικά για 4 μερίδες

4 αχλάδια

1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού

3 ασπράδια αυγών

2 κουταλιές ασπαρτάμη

1 κομμάτι λιωμένη κουβερτούρα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Ξεφλουδίστε τα αχλάδια, κόψτε τα και βάλτε τα στο μπλέντερ Χτυπήστε μέχρι να πολτοποιηθούν. Αναμείξτε τον πολτό τους με το χυμό λεμονιού Χτυπήστε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Προσθέστε λίγο, λίγο και τον πολτό αχλαδιών στα ασπράδια Αναμίξτε με τη λιωμένη σοκολάτα, για να στερεοποιηθεί λίγο η κρέμα

120 θερμίδες ανά μερίδα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, αυτή μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες από τον περιηγητή σας κυρίως στην μορφή των cookies. Μπορείτε να επιλέξετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις cookie εδώ.

Τα cookies αυτά μας επιτρέπουν να καταγράφουμε τις επισκέψεις και τις πηγές επισκεψιμότητας ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Χρειαζόμαστε το Google Tag Manager για να παρακολουθούμε τις επισκέψεις και να δοκιμάζουμε τις υπηρεσίες μας.

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες