(4 μερίδες – 161 θερμίδες η μερίδα)
ΥΛΙΚΑ:
- 2 φλιτζ. χυμό από φρέσκα πορτοκάλια
- 50 γρ. γάλα σε σκόνη
- 4 φύλλα άχρωμη ζελατίνη
- 4 κουτ. της σούπας υποκατάστατο ζάχαρης
- ½ φλιτζ. νερό
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το χυμό πορτοκαλιού μαζί με το ½ φλυτζ. νερό για 12 λεπτά. Το βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζελατίνη και το υποκατάστατο ζάχαρης. Ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η ζελατίνη. Διαλύουμε τη σκόνη γάλακτος στο 1 φλυτζ. νερό και τη ρίχνουμε στο μείγμα πορτοκαλιού. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά. Γεμίζουμε 4 μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για να πήξει η μους.