(4 μερίδες – 161 θερμίδες η μερίδα)

ΥΛΙΚΑ:

  • 2 φλιτζ. χυμό από φρέσκα πορτοκάλια
  • 50 γρ. γάλα σε σκόνη
  • 4 φύλλα άχρωμη ζελατίνη
  • 4 κουτ. της σούπας υποκατάστατο ζάχαρης
  • ½ φλιτζ. νερό

Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το χυμό πορτοκαλιού μαζί με το ½ φλυτζ. νερό για 12 λεπτά. Το βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζελατίνη και το υποκατάστατο ζάχαρης. Ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η ζελατίνη. Διαλύουμε τη σκόνη γάλακτος στο 1 φλυτζ. νερό και τη ρίχνουμε στο μείγμα πορτοκαλιού. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά. Γεμίζουμε 4 μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για να πήξει η μους.

Κρύα μους πορτοκάλι

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, αυτή μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες από τον περιηγητή σας κυρίως στην μορφή των cookies. Μπορείτε να επιλέξετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις cookie εδώ.

Τα cookies αυτά μας επιτρέπουν να καταγράφουμε τις επισκέψεις και τις πηγές επισκεψιμότητας ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Χρειαζόμαστε το Google Tag Manager για να παρακολουθούμε τις επισκέψεις και να δοκιμάζουμε τις υπηρεσίες μας.

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες